Hava Durumu

Yıldırım'da Başkan Edebali'den sağlık çalışanlarına ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi'nde görev yapan personeli ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'da Başkan Edebali'den sağlık çalışanlarına ziyaret

Sağlık çalışanlarının insanların yaşam kalitesini yükseltmek ve vatandaşlara sağlıklı bir yaşam sunmak adına her türlü zorluklarla mücadele ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelinin hayatımızdaki yeri çok büyüktür. Bir toplumun mutlu ve başarılı olmasının yolu, o toplumun sağlık bireylerden oluşmasından geçiyor. Bu nedenle sağlık çalışanları da vatandaşları tedavi ederken aynı zamanda toplum ve ülke içinde çok önemli bir görevi ifa ediyor. Yıldırım Tıp Merkezimizin özverili sağlık çalışanları da paha biçilmez olan bir nefes sıhhati hastalarımıza kazandırmak için çaba gösteriyor" diye konuştu.

'YILDIRIMLILARA ŞİFA DAĞITIYORUZ'

Türkiye'de tıp merkezi hizmeti veren 5 belediyeden biri olduklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Sosyal belediyecilik faaliyetlerimizde vatandaşlarımıza sağlık hizmeti de veriyoruz. 1 Başhekim kontrolünde; 7 Uzman Doktor, 5 Pratisyen Hekim, 3 Diş Hekimi, 18 Hemşire, 4 Acil Tıp Teknisyeni, 6 Laborant, 3 Radyoloji Teknikeri, 4 Tıbbi Sekreter, 7 Büro Personeli, 7 Halkla İlişkiler Personeli, 6 Ambulans Şoförü, 8 Cenaze Araç Şoförü, 3 Defin Hizmetleri Personeli, 1 Defin Hizmetleri Şoförü, 7 Temizlik Personeli ile hizmetlerini yürüten merkezde, ayda yaklaşık 20 bin vatandaşımıza hastane ortamı gibi modern, fiziki bir alanda sağlık hizmeti veriyoruz. Bundan sonra da bu nitelikli, kaliteli sağlık hizmetini hemşehrilerimize hep birlikte vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başkan Edebali, Tıp Merkezi'nde görevli doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayıp, karanfil takdim ederken ziyaret sırasında hastalarla da sohbet edip 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.