Hava Durumu

Yıldırım’da teknolojik temizlik

Yıldırım Belediyesi, temizlik araçlarını 7/24 uydu üzerinden kontrol ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım’da teknolojik temizlik
Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan araç takip sistemi ile temizlik araçları uydu üzerinden izlenerek ilçedeki temizlik çalışmaları büyük bir titizlikle takip ediliyor. Belediye, 69 adet çöp kamyonu, 1 adet çöp konteyneri yıkama aracı, 4 adet yol süpürme aracı, 10 adet açık kasa kamyon, 3 adet arazöz, 1 adet yol yıkama aracı, 1 adet kanal kazıyıcı yükleyici (loder) ve 1 adet pick-up olmak üzere toplam 90 adet aracı uydu üzerinden izleyerek temizlik çalışmalarının aksatılmadan yürütülmesini sağlıyor.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Projemiz sayesinde hem vatandaşlarımıza daha iyi hizmet veriyor, hem de çalışan personellerimizin gün içindeki performanslarını takip ediyoruz. Araç takip sistemi ile birlikte en başta araçların hız kontrolü yapılarak şoförlerin ve vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlıyoruz. Ayrıca uydu üzerinden animasyonlu görüntü sayesinde çöp araçlarının zaman ve yakıt tasarrufunu kontrol altında tutarak temizlik çalışmalarını sıkıntısız bir şekilde yerine getiriyoruz” diye konuştu.

Vatandaşların olası şikâyetleri ve hizmetin aksamaması için sistemi ilçenin 69 mahallesinde kullandıklarını anlatan Edebali, “Vatandaşlarımızın ‘mahalleme araç girmedi, çöpüm alınmadı’ gibi şikayetlerini bu sistem sayesinde araçların geçmişe yönelik geçtiği güzergahları inceleyerek raporluyoruz. Araç şoförleri ve amirleri ile irtibata geçerek cadde ve sokaklardaki sıkıntıları anında gidererek çözüme kavuşturuyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.