Hava Durumu

Yıldırım'da trafik nefes alacak

Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarıyla modern ve yaşanabilir şehir oluşturma hedefini hız kesmeden sürdürdü. İlçeye, 2017'de 7 bin 695 metre yeni yol kazandırılarak trafikte alternatif çözümler üretildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'da trafik nefes alacak

17 BİN 234 METRE YENİ YOL

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda genişletilen ve açılan yeni yollar ulaşımı rahatlatırken ilçedeki fiziki gelişime de artı değer katıyor. Yapılan uygulamalar sonucunda, 2016'da 9 bin 539 metre, 2017'de 7 bin 695 metre, son iki sene içinde ise toplamda 17 bin 234 metre yeni yol Yıldırım'a kazandırıldı. Şehirdeki yerleşim alanlarının yenilenmesi ile birlikte ihtiyaç duyulan yeni yolları da vatandaşların kullanımına sunmaya devam ettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım, hızla büyüyen ve gelişen şehirden biri olma özelliğiyle yeni ihtiyaçlar doğan bir ilçe. Biz de yaptığımız çalışmalarla Yıldırım'ın modern ve ideal şehir konumuna gelmesini sağlıyoruz" diye konuştu.

ULAŞIM VİZYONUNA ARTI DEĞER

Ulaşım alanında yapılan uygulamaların şehrin gelecek vizyonuna destek sağlayacağını işaret eden Başkan Edebali, "Hizmet alanımızın genişlemesi ile birlikte hemşehrilerimizin talepleri de artıyor. Kilometrelerce yeni yollarla Yıldırım'ı ulaşılabilir şehir konuma getiriyoruz. Planlı ve modern şehirleşmeyi sağlam temellerle desteklenen altyapı ile bütünleştiriyoruz. En ince ayrıntısına kadar titizlikle planladığımız projelerle geleceğe yatırım yapıyoruz. Yeni projelerimizde yaya ve araç ulaşımına pay ayırdığımız 15 metrelik, 25 metrelik ve 35 metrelik geniş yollarla şehrimizde hemşehrilerimize rahat, kesintisiz ve güvenli ulaşım imkanı sağlayacağız. Yıldırım'ı yaşanabilir şehir konumuna getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.