Hava Durumu

Yıldırım'dan çirkin itham

Aziz Yıldırım, FETÖ'nün kendilerini engellediğini iddia ederek, Bursaspor'un 2009-10 sezonundaki şampiyonluğunu hedef aldı. Yıldırım'ın sözleri camiada tepkiyle karşılanırken, kulüpten ses çıkmadı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 05:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 05:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'dan çirkin itham

Fenerbahçe'de Euroleague şampiyonluğu sevinci yaşanırken, Başkan Aziz Yıldırım'ın Bursaspor'un şampiyon olduğu 2009-10 sezonunu hedef alan sözleri Yeşil Beyazlı camiada tepkiyle karşılandı. Maç sonunda, "2007'de zaten şampiyon olduk. O ara bozulmasaydı takım güçlenerek devam edecekti ama bu önlendi" diyen Aziz Yıldırım, "Nasıl önlendi?" sorusuna, " FETÖ bu güçlenmemizi önledi. Sonra 2009-2010'da Trabzon'a geldiğimizde bir başka takım şampiyon oldu ve içeride Trabzonspor'u yenemedik. Yine FETÖ orada şampiyonluğumuza engel oldu" sözleriyle yanıt verdi.

KULÜPTEN SES ÇIKMADI

Aziz Yıldırım'ın bu açıklamaları Bursaspor camiasından tepkiyle karşılandı. Sosyal medyadan Yeşil Beyazlı taraftarlar Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştiri bombardımanına tuttu. Şampiyonluk döneminde görev yapan yöneticiler ve o dönemin futbolcularından Ozan İpek de Aziz Yıldırım'a sosyal medya hesaplarından sert cevaplar verdi. Bursaspor Kulübü'nden ise Aziz Yıldırım'a yanıt niteliğinde bir açıklama yapılmaması dikkat çekti. 2009-10 sezonunda şampiyonun belirleneceği son maçta Bursaspor Beşiktaş'ı 2-1 yenmiş, Fenerbahçe Trabzonspor'la 1-1 berabere kalmıştı.

Sarı Lacivertli taraftarlar o günkü adıyla Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Bursaspor-Beşiktaş maçı için 2-2 anonsu yapılmasının ardından sevinmek için sahaya girmiş, hatta timsah yürüyüşü yaparak Bursaspor'a gönderme yapmışlardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.