Hava Durumu

Yıldırım'dan imza şov

Yeni sezonda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Yıldırım Belediyespor Futbol Takımı, 5 futbolcuya imza attırarak transfere başladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'dan imza şov

TECRÜBELİ İSİMLER

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekibi Yıldırım Belediyespor, 2018-2019 sezonu planlama çalışmalarına start verdi. Ligde üst sıraları hedefleyen bir ekip oluşturmak için transfere hız veren Lacivert Turkuazlılar, yaptığı 5 yeni takviyeyle kadrosunu güçlendirdi. Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde yapılan imza töreninde Ayvalıkgücü Belediyespor'dan Mesut Gün, Karadeniz Ereğli Belediyespor'dan İlyas Burak Sağkan, Bursa Doğugücüspor'dan İbrahim Meriç, Yenişehir Belediyespor'dan Bilal İsak ve Kale Belediyespor'dan Mehmet Çağrı Alpaslan, kendilerini Yıldırım Belediyesporlu yapan imzaları attı.

"YILDIRIM'A YAKIŞACAK"

Yıldırım'a yakışan bir takım oluşturmak adına transfer çalışmalarına başladıklarını dile getiren Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın, "Yıldırım, Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali'nin öncülüğünde her alanda olduğu gibi sporda da öncü çalışmalar gerçekleştiren büyük bir ilçe. Yıldırım'a yakışan ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eden bir takım oluşturmak adına 2018-2019 sezonunda zirve yarışının içerisinde olacak güçlü bir ekip kuruyoruz. Bundan sonraki süreçte amacımız, mevcut kadromuza yapacağımız takviyelerle ligde üst sıraları hedefleyen ve Bursa'ya profesyonel liglerde mücadele eden yeni bir takım kazandırmak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.