Hava Durumu

Yıldırım'dan Mehmet Şimşek'le ilgili önemli açıklama

Başbakan Binali Yıldırım Moğolistan ziyareti öncesi Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in istifasını ilettiği iddialarına "görevinin başındadır" sözleriyle cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'dan Mehmet Şimşek'le ilgili önemli açıklama

Başbakan Binali Yıldırım Moğolistan ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. Yıldırıkm Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in istifasını ilettiği iddialarına "Mehmet Şimşek arkadaşımız görevinin başındadır. Bugün de İstanbul'da yine ekonomi konusunda bir toplantı için bulunuyor" sözleriyle yanıt verdi.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yangın

Başbakan Yıldırım şunları söyledi:

"32 yoğun bakım hastası başka hastanelere nakledildi. Diğer hastaların nakli de yapılıyor. Herhangi bir etkilenen söz konusu değil"

"Kimin geldiğinin çok önemi yok"

Başbakan Yıldırım, Macron'un Münbiç'e 50 askerini daha gönderdiği iddiası hakkında, "Bizim hassasiyetimiz bellidir. İster Münbiç olsun, ister Fırat'ın doğusu ister batısı olsun, terör tehditi var olduğu müddetçe biz o bölgelerde hiçbir şekilde taviz vermeyiz. Bu mücadeleyi sürdürürüz. Kimin geldiğinin çok önemi yok." ifadelerini kullandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesindeki silahlı saldırı

Yıldırım, Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesindeki silahlı saldırı olayı için ise, "İlim irfan yuvası üniversitede böyle bir olayın yaşanması tabii ki çok vahim bir durumdur. Kapsamlı bir şekilde hiçbir detay açıkta bırakılmaksızın bakılacak ve ona göre kamuoyu bu konuda ilerleyen süreçte bilgilendirilecektir." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.