Hava Durumu

"Yıldırım güçlü olduğumuz bir ilçe"

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz, Sönmez Medya'yı ziyaret etti. Oktay Yılmaz'ı, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ile AS TV ve Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna karşıladı. Yılmaz, ziyaretinde Sönmez Medya'nın tarafsız ve ilkeli yayınlarından dolayı yakından takip ettiğini belirterek 31 Mart'ta yapılacak seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2019 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2019 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Yıldırım güçlü olduğumuz bir ilçe"

Haber: Seray SAYGILIOĞLU

Sönmez Medya ziyaretinde istişare kültürüne önem veren bir yapıya sahip olduklarını vurgulayan Yılmaz, büyükşehir belediyeciliğinde ve ilçe belediyelerinde yapacakları çalışmalar konusunda sürekli toplantı halinde olduklarını belirtti.

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Yılmaz, "Seçim sandıkta kazanılır. Yıldırım güçlü olduğumuz bir ilçe. Şuanda oluşturduğumuz enerji güçlü. Bununla beraber çalışmamız lazım. Kendimizi güzel bir şekilde ifade edip, gönül kırgınlığı varsa almalıyız. Geleceğe dönük umutlarla yol alacağız. Bizim belli bir potansiyelimiz olsa da bunu daha yukarı çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.