Hava Durumu

Yıldırım'ın inadı inat!

Lacivert Turkuazlılar 23. hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği İzmirspor'u 1-0 mağlup etti ve 1 maç fazlası olan Somaspor ile arasındaki 5 puanlık farkı koruyarak play-off iddiasını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2019 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'ın inadı inat!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Yıldırım Belediyespor, 23. hafta mücadelesinde sahasında İzmirspor'u 1-0 mağlup etti. Minareli Çavuş Spor Tesisleri'nde oynanan müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti. Mücadele gücü yüksek düzeyde geçen karşılaşmanın 54. dakikasında Yıldırım Belediyespor, Mehmet Çağrı Alpaslan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Maçın kalan bölümünde İzmir ekibine gol şansı tanımayan Yıldırım Belediyespor, 1-0'lık sonuçla mücadeleden 3 puanla ayrılan taraf oldu.

PUAN KAYBI BEKLEYECEK

23 haftası geride kalan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta çıktığı 21 karşılaşmada 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Yıldırım Belediyespor, puanını 49'a yükselterek, 54 puanlı Somaspor'un ardında ikinci basamakta yer almayı sürdürdü. Lacivert Turkuazlılar 24. hafta mücadelesinde Yalova Kadıköy'e konuk olacak. Yıldırım Belediyespor şampiyon olarak play-off oynamak için kalan 3 maçını da kazanacak ve Somaspor sırasıyla Ödemişspor ve Gülbahçespor ile oynayacağı maçların birinde puan kaybetmesini bekleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.