Hava Durumu

Yıldırım kara hazır

Yıldırım Belediyesi, kış aylarında vatandaşların günlük yaşamda ve ulaşımda olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına ilçenin tamamına 7/24 anında müdahale ederek mağduriyet yaşatmayacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım kara hazır

Yıldırım Belediyesi, kış aylarında vatandaşların günlük yaşamda ve ulaşımda olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına ilçenin tamamına 7/24 anında müdahale ederek mağduriyet yaşatmayacak.
Yıldırım Belediyesi, kış şartlarının hayatı olumsuz etkilemesini önlemek adına bu sene 411 personel ve 46 araçla 24 saat boyunca aralıksız hizmet verecek. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan 12 adet tuz serici robot, 4 manuel tuzlama aracı, 7 kar küreyici, 2 greyder, 2 loder, 1 ekskavatör ve 111 personel, kış boyunca Yıldırım'da kar ve buzla mücadele edecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü de 3 iş makinesi, 15 açık kasa araç ve 300 personelle Yıldırımlıların günlük yaşamlarının ve ulaşımlarının aksamaması için çalışmalar yürütecek. Özellikle araçların erişmekte zorlandığı dar sokaklar, altgeçitler ve üstgeçitlere kar küreme ve temizleme işlemi gerçekleştirecek olan 250 mevkici görevli ile anında müdahale edilecek.

ÇAĞRI MERKEZİ 7/24 GÖREVDE

Vatandaşların mağdur olmaması için gereken hassasiyeti bu sene de göstereceklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ın tüm mahallelerinde, Uludağ eteklerinde yüksek kesimlerde kalan bölgelerde yoğun olarak yaşanan kar yağışı ile buzlanma sonrasında hemşehrilerimizin günlük yaşamının sekteye uğramaması ve en önemlisi de ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için hazırlıklarımızı tamamladık. Yeni Yıldırım'ın daha ulaşılabilir olması amacıyla kar yağışı ve buzlanmayla mücadele çalışmalarımız aralıksız sürecek. Vatandaşlarımız oluşabilecek olumsuz durumları Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi'nin 444 16 02 numaralı telefonuna iletebilecekler. Ekiplerimiz, tuzlama ve yol açma çalışmalarını öncelikli olarak ana yollar, okullar ve otobüs güzergâhlarında gerçekleştirerek sokak aralarında çalışmalar yapacak" şeklinde görüşlerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.