Hava Durumu

Yıldırım kışa hazırlanıyor

Bursa'da kış aylarında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, Emirsultan mahallesi sokaklarında 5 bin metrekare parke taş döşeme uygulaması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2018 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım kışa hazırlanıyor

Yıldırım ilçesini alt ve üst yapısıyla yeni görünüme kavuşturmak için stabilize yol yapım ve bakım onarım işlerini sürdüren Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kilitli beton parke taşı döşeme çalışmaları ile şehrin cadde ve sokaklarını kış aylarına hazır hale getiriyor. Kış aylarında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Emirsultan Mahallesi sokaklarında çalışmalar yapan ekipler, 5 bin metrekare parke taşı döşeme uygulaması gerçekleştirdi. Öte yandan vatandaşların takılıp düşmelerine ya da yağmur sularının üzerlerine sıçramasına neden olan tahribatlar ise onarım ekiplerce yerinden sökülerek yeniden yapılıyor. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına ağırlık verdiği merkezlerin yanı sıra ilçenin diğer bölgelerinde yapılan tespitler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda parke döşeme uygulaması ve tamir konusunda çalışmalara devam ediyor.

"TİTİZ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ"

Cadde ve sokaklardaki her türlü yetersizliği tespit ederek planlanan programlar dahilinde iyileştirmeler yaptıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, "Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, vatandaşlarımızın sosyal yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Yıldırımlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için titiz çalışmalar yürütüyoruz. Yıldırım'ın en önemli sorunlarından biri olan ulaşım sorununu da yaptığımız yol yenileme ve yeni imar yolu oluşturma çalışmalarıyla gideriyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.