Hava Durumu

Yıldırımlı sporcu hedefi 12'den vuracak

Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcusu Aysel Özgan, “2016 Rio Paralimpik Oyunları’ndan madalyayla dönmek istiyorum. Finalde en iyi atışımı yapmak için yarışacağım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 05:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 05:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırımlı sporcu hedefi 12'den vuracak
Cocukluğunda geçirdiği felç nedeniyle belden aşağısı tutmayan 38 yaşındaki bedensel engelli atıcı Aysel Özgan, 7-18 Eylül tarihleri arasında 2016 Rio Paralimpik Oyunları’ndan madalyayla dönmeyi hedefliyor. Olimpiyatlara katılmak için 2 Eylül’de Brezilya’nın Rio de Janeiro kentine gidecek olan Özgan, engellilerin kendileriyle barışık olduktan sonra bazı şeyleri daha çabuk aşabileceklerini vurgulayarak, “2005 yılında ilk kez Avrupa şampiyonasına katılmış ve ilk 8’e girmiştim. O şampiyonadan sonra kariyerim sürekli yükselişe geçti. Devlet sporcusu unvanını aldıktan sonra da 2012 yılında da Londra Olimpiyatı’na katılmaya hak kazandık. Bu yıl da 2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda en iyi atışımı yapmak istiyorum” dedi. 

YILDIRIM’IN GURURU

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de Aysel Özgan’ı, Rio Paralimpik Oyunları’na göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Özgan’ın orada Türkiye’yi çok iyi düzeyde temsil edeceğine inandıklarını aktaran Edebali, “Olimpiyatlar yeryüzündeki bütün sporcular için çok güzel bir hayal, çok önemli bir seviyedir. Olimpiyatlara sporcumuzu göndermek, bizim açımızdan ve spora verdiğimiz değer açısından çok önemlidir. Orada kendisinden çok büyük beklentilerimiz var. Allah’ın izniyle onun da en büyük hedefi çok iyi bir derece elde etmek. Belediye olarak spor şehri hedefimiz doğrultusunda da Avrupa şampiyonlarımız, dünya şampiyonlarımız oldu. Şimdi de olimpiyatlara sporcu göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.