Hava Durumu

Yıldırımlı sporculardan büyük başarı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 6 branşta 22 madalya kazanarak büyük bir başarı elde eden sporculara başarı belgesi takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırımlı sporculardan büyük başarı
Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mart ayı olağan meclis toplantısında, çeşitli dallarda 22 madalya kazanan sporculara başarı belgelerini verdi. Başkan Edebali, Yıldırım’ın amatör sporlarla geleceğe yürüyeceğinin altını çizerek, sporcuları, aileleri ve antrenörleri tebrik etti. Başkan Edebali, “Yıldırım’ı spor faaliyetlerinde marka şehir haline getirmek istiyoruz. Sporcularımıza bizlere yaşattıkları bu sevinç ile başta aileleri olmak üzere emeği geçen bütün antrenörlerimizeteşekkür ediyorum” dedi.

Edebali, “İlçemizde 250 bin gencimiz yaşıyor. Biz gençlerimizin sosyal hayatlarına katkı sağlamak, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için amatör sporlara büyük önem veriyoruz. Yıldırım’da 31 amatör kulübümüz var. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’ın iştirakiyle 3 bin sporcumuza eşofmanından çantasına, ayakkabısından çorabına kadar tam teşekküllü malzeme dağıttık. Hedefimiz sadece ilimizde, ülkemizde değil Avrupa ve dünyanın genelinde başarılı olan sporcular yetiştirmektir. Amatör spor branşlarında altın bir nesil oluşturup ilçemizin adını dünyaya duyurmak istiyoruz” diye konuştu.

6 DALDA 12 SPORCUDAN 22 MADALYA

Bursa’da düzenlenen yüzme şampiyonasında Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü sporcularından Nihat Yılmaz, Safanur Bacak, SudenTürhem birincilik, Sude Gümüş ise üçüncülük derecesi kazandı. Malatya’da yapılan Gençler Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Süleyman Erbay 96 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu. Mersin’de organize edilen Bedensel Engelliler Atıcılık Türkiye Şampiyonası’nda Aysel Özgan ikincilik başarısı elde etti. 16 yaş altı Türkiye Salon Şampiyonası’nda Azat Karasu şampiyon olurken, Emirhan Kos şampiyonayı Türkiye 3.’sü olarak tamamladı. Antalya’da yapılan Üçüncü EuropeanTaekwon Do Şampiyonası’nda 68 kiloda Edanur Atmaca Avrupa ikincisi, 55 kiloda Mert Cinci Avrupa ikincisi olmayı başardı. Karaman’da 6 ülkenin katılımıyla düzenlenen Badminton Şampiyonası’nda ise Emre Cömert ve Baran Yüksel, Yıldırım Belediyesi Jimnastik Sp
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.