Hava Durumu

Yıldız oyuncu şoke oldu! "Seni bitiririm.."

Emenike'nin derbide yaptıklarını görünce çılgına dönen F.Bahçe başkanı, hemen telefona sarılıp Nijeryalı oyuncunun menajerini aradı ve çok sert sözler söyledi: Söyle bu herife, ayağını denk alsın. Öyle, istediği zaman F.Bahçe formasını çıkartamaz. Aksi halde sonu Ortega ve Krasic gibi olur. Toparlanmazsa futbol hayatını bitiririm

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2015 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde mutlak bir gol kaçırınca sarı-lacivertli taraftarların hışmına uğrayan ve ardından sahayı terk etmeye kalkışan Emenike adeta ateşle oynadı. Maç esnasında formasını çıkarıp saha kenarına gelen Emenike bu hareketiyle, kendisine her zaman destek veren başkan Aziz Yıldırım'ı çılgına çevirdi. Galibiyete rağmen siniri geçmeyen Yıldırım maç biter bitmez telefona sarılarak, Emenike'nin menajeri Erdem Konyar'ı aradı ve ateş püskürdü. Yıldırım'ın Konyar'a Emenike'yle ilgili söylediği zehir zemberek sözler şöyle:

"SONU ORTEGA GİBİ OLUR"

"Erdem, söyle bu herife ayağını denk alsın. Biz ona sürekli destek olduk, toparlanır diye bekledik ama hep daha kötüye gitti. İyice sabrımızı taşırıyor artık. Bak ben sana iki örnek vereyim; biri Ortega, diğeri Krasic... Onların durumuna düşer. Ayrıca öyle, 'Ben istediğim zaman Fenerbahçe formasını giyerim, istediğim zaman çıkartırım' demek kimsenin haddine değil. Kendini toparlasın, yoksa futbol hayatını bitiririm. Haa, 'Giderim başka takımda oynarım' havaları da bize sökmez. Giderse de, kalırsa da bu bizim şartlarımızda olur."

(Fotomaç)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.