Hava Durumu

Yıldız Tilbe: Asla aşı vurulmayacağım

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, koronavirüs aşısına yine tepki gösterdi. Daha önce "Devlet dahi olsa bana zorla aşı yaptıramaz" diyen Tilbe, "Asla aşı vurulmayacağım. Hiçbir yere çıkmayacağım. Dayatılan bütün yaptırımlara rağmen insanlığı açık açık yok etmek istediklerini söyleyen adamların ilaçlarını ve aşılarını reddediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2020 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2020 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldız Tilbe: Asla aşı vurulmayacağım

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs aşısıyla ilgili yaptığı açıklamalarla tepki çekmeye devam ediyor.

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aşı olmayacağını yinelerken, "Asla aşı vurulmayacağım. İsteyen vurulsun. AVM, sinema, sosyal hiç bir yere çıkmayacağım. Bankada hesabım olmayacak. Dayatılan bütün yaptırımlara rağmen insanlığı açık açık yok etmek istediklerini söyleyen adamların ilaçlarını ve aşılarını reddediyorum." dedi.

"AŞIYI NASIL VURURLAR İNSANLARA ANLAMIYORUM"

Daha önce "Devlet dahi olsa bana zorla aşı yaptıramaz" diyen Tilbe, "Genleri bozulan insanların ne hale geldiğini gördünüz mü? İnsan genini bozan bir aşıyı nasıl vururlar insanlara anlamıyorum. Hollywood senaristleri yazdı dünya oynuyor, Allah'ın da bir senaryosu vardır elbet. Hepsinin üstünde, görürüz inşallah. Bu kadar doktor, profesör, bilim adamı yalan mı söylüyor vurulmayın bu aşıyı diye?" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.