Hava Durumu

Yıldızlar Bursa'da doğacak..

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin başkanlığında Federasyon İl temsilcileri ve antrenörlerin katılımıyla yapılan değerlendirme toplantısında, Bursa’nın Anadolu Yıldızlar Ligi’ne (ANALİG) damga vurması için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2015 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2015 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldızlar Bursa'da doğacak..
YENİ YETENEKLER ÇIKACAK

2013 yılında Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarına yönelik hazırlıklar hızlandı. Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara altyapı oluşturulması, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerine sporcu kazandırılması ve yeni yeteneklerin keşfedilmesi gibi birçok amaçla başlatılan ANALİG müsabakalarına yönelik hazırlıklar kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı.

BURSA DAMGA VURACAK

Yüzme, karate, badminton, judo, masa tenisi, taekwondo, atletizm, hentbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan ANALİG’de geçen yıl önemli başarılara imza atan Bursa’nın il karmasından oluşan takımların bu yıl müsabakalara damga vurması için yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıya Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş ile Basketbol, Voleybol, Hentbol, Atletizm, Judo, Karete, Masa Tenisi ve Badminton Federasyon İl temsilcileri ve antrenörler katıldı.    

ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ

Projenin Türk sporu ve birçok branş için çok önemli bir altyapı oluşturduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, “Bursa, bu yıl düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarına çok ciddi bir hazırlık yapıyor. Türkiye genelinde yapılacak şampiyonalarda finallere kalıp, finallerde de birçok branşta şampiyonluk hedefliyoruz. Amacımız Bursa’nın, Anadolu Yıldızlar Ligi’ne bu yıl damga vurmasıdır. Bu kapsamda çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde tüm il temsilcileri ve antrenörlerimizle birlikte yürütmeye devam edeceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.