Hava Durumu

Yıldızlar farklı kazandı!

Antrenör Fevzi Toker adına düzenlenen U-15 Yaş Basketbol Turnuvası'nda heyecan devam ediyor. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Bursa Yıldızları, MG Sportif'i 77-48 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2018 07:25
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2018 07:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldızlar farklı kazandı!

HABER I Özgün DOĞAN I

Dr. H. Fevzi Toker 1. Basketbol Turnuvası 2. gün karşılaşmasında Bursa Yıldızları, MG Sportif'i 77-48 mağlup etti. Basketbol Antrenörü Fevzi Toker adına düzenlenen turnuva birbirinden çekişmeli maçlara sahne olmaya devam ediyor. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya oldukça istekli başlayan Bursa Yıldızları ilk periyodu 26-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstün oyununu devam ettiren Turuncu Mavililer soyunma odasına 38-27 önde girmeyi başardı.

İkinci yarıda da Abdurrahman'ın etkili oyunuyla pota altından rahat sayı üreten Bursa temsilcisi üçüncü çeyrekte farkı 22 sayıya kadar çıkararak rakibinin direncini kırmayı başardı. Final periyodunda da üstünlüğü elden bırakmayan Bursa ekibi üst üste bulduğu sayılarla farkı 29 sayıya kadar çıkardı ve maçı 77-48 kazanarak salondan ayrıldı. Bursa Yıldızları 3. maçında bugün saat 14.00'te TOFAŞ ile karşı karşıya gelecek. MG Sportif ise 3. ma-çında İstanbul Beylikdüzü ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.