Hava Durumu

Yıldızlar Ligi'nde Bursa fırtınası

2017-2018 sezonunda 13 branşta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi'nde madalya mücadelesi veren Bursalı sporcular, 9 ayrı spor dalında madalya kazanarak şampiyonaya damga vurdular.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldızlar Ligi'nde Bursa fırtınası

REKABET ÇOK YÜKSEK
Türk sporunun altyapısının güçlendirilmesi ve spora yeni yeteneklerin kazandırılması amacı doğrultusunda sürdürülen ve ülke sporuna büyük güç katan Analig müsabakaları, farklı illerdeki sporcuların rekabet ettiği ve altyapıdaki sporcuların önemli müsabaka tecrübesi edindiği çok önemli bir yapıya dönüştü. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Anadolu Yıldızlar Ligi 2017-2018 sezonu; atletizm, badminton, basketbol, cimnastik, hentbol, judo, karate, kayak, masa tenisi, sutopu, taekwondo, voleybol ve Yüzme branşlarında 81 ilden binlerce sporcunun katılımıyla tamamlandı.

BURSA'YA MADALYA YAĞMURU
Anadolu Yıldızlar Ligi 2017-2018 sezonunda Bursalı sporcular birçok branşta başarıya imza attı. Nisan ve mayıs aylarında çeşitli tarihler ve illerde yapılan müsabakalar sonunda Bursa Analig takımları badminton branşında erkekler ve kızlar kategorilerinde, hentbol branşında kızlar kategorisinde, karate branşında erkekler kategorisinde, voleybol branşında erkekler kategorilerinde ve yüzme, masa tenisi, karate, judo branşlarında da kızlar kategorisinde Türkiye şampiyonluklarını kazanarak spor kenti Bursa'nın gururu oldular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.