Hava Durumu

Yılın basın fotoğrafları görücüye çıktı

Bursa'da 2011 yılının en iyi basın fotoğrafları sergilendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2012 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2012 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılın basın fotoğrafları görücüye çıktı

Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete açılan İbrahimpaşa Kültür Merkezi'nde 2011 yılının en iyi 53 basın fotoğrafı sergilendi. Sergiye, Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen depremde Yunus Geray'ın fotoğrafını çeken fotoğrafçı Ümit Bektaş da misafir olarak katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Libya'daki iç savaşa kadar çeşitli konulardaki fotoğrafların yer aldığı sergi ilgi gördü.

Serginin açılışına Bursa üyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı da katıldı. Nuri Kolaylı, bu tür sergileri geleneksel hale getirdiklerini ve en iyi basın fotoğraflarını sanatseverlere sunduklarını söyledi.

Başkan Recep Altepe, "Bu fotoğraflar insanlara çok önemli mesajlar veriyor. Bu işi fedakarca yapan muhabirleri de kutluyorum. Her türlü meşakate katlanıyorlar. Sıkıntılar ve zorluklarla bu görüntüler ortaya çıkıyor. Muhabirlik çok kutsal bir iş. Bu tür faaliyetlerin Bursa'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Altepe ve BGC yönetim kurulu üyeleri, serginin açılış kurdelesini kesti. Ardından fotoğrafçı Bektaş, sergide sunulan fotoğraflar hakkında Altepe'ye bilgi verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.