Hava Durumu

Yılın düğünü bugün

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ne zaman evlenecek, nikah şahitleri kim olacak, düğün nerede gibi soruların cevapları tek tek belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılın düğünü bugün

18-19 Eylül'de, Fransa'nın sahil kasabası St.Tropez'deki gerçekleşecek düğün için Şeyma Subaşı özel uçakla Fransa'ya gitti. Subaşı, "Sakin olun, gelin yolda" notuyla uçağa binerken çekilen kareyi sosyal medyadan paylaştı. Ilıcalı ve Subaşı'nın nikah şahitleri de belli oldu. İşte yılın düğünü hakkında tüm detaylar.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğünüyle ilgili her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkarak şekillendi.Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı 18-19 Eylül'de, Fransa'nın sosyetik sahil kasabası St.Tropez'de evlenecek. Düğün heyecanı başlayan Subaşı ve Ilıcalı'nın "Yılın düğünü" olarak nitelendirilen törenlerine yaklaşık 250 kişini katılması bekleniyor.St.Tropez'e komşu olan Marsilya kentindeki Türkiye Konsolosluğu'nda 18 Eylül'de imzalar atılacak. Acun Ilıcalı'nın şahitliğini yakın dostu Esat Yontunç yapacak. Şeyma Subaşı'nın şahidiyse ablası Kübra Subaşı olacak.

Düğün için özel bir davetiye dizayn edildi. Şeyma Subaşı'nın seçtiği davetiyenin en büyük özelliği sade olması. Davetiye dikkat çeken başka bir detay ise katılımın 9 Ağustos çarşamba gününe kadar bildirilmesi gerektiğiydi. Düğün sonrası, parti de yapılacak. Ilıcalı, gerçekleşecek parti için dünyaca ünlü Byblos Hotel'in diskosunu kapattı.Buna göre; Bettina Machler'in organizasyonuyla başlayacak düğün, yemek ve after party ile devam edecek.

Daha önce 3 gün 3 gece sürecek düğün için Ilıcalı'nın Türkiye'den katılacak yakın dostlarına ise özel uçağını tahsis edeceği öne sürülmüştü.Ilıcalı düğünün yurt dışında olacağını doğrulamış ancak 3 gün 3 gece sürecek detaylarının gerçeği yansıtmadını açıklamıştı.Düğünde siyah bir smokin giyecek olan Ilıcalı damatlık provası yaptı. Ilıcalı'nın bu anlarda çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada yayınlandı.

Bekarlığa veda partisini Mykonos'ta yapan Subaşı ise düğünle ilgili yeni bir bilgi vermişti. 26 yaşındaki stilist, "Dostlarımız da yanımızda olacak. Onların yol yorgunu olmamaları için düğünü gelmelerinden bir gün sonra yapmaya karar verdik" demişti.Subaşı sosyal medyadan paylaştığı ve çok konuşulan bekarlığa veda partisi için "20 kız arkadaşım katıldı. Herkesin çok eğlendiği bir parti yaptık" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.