Hava Durumu

Yılın ilk' oruç dayağı' haberi geldi!

Erzurum'da yolun kenarında sigara içen bir kadın, "Neden oruç tutmuyorsun da sigara içip bizi tahrik ediyorsun" diyen iki erkeğin sözlü ve fiziki saldırısına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2015 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2015 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılın ilk' oruç dayağı' haberi geldi!
Erzurum'da yolun kenarında sigara içen bir kadın, "Neden oruç tutmuyorsun da sigara içip bizi tahrik ediyorsun" diyen iki erkeğin sözlü ve fiziki saldırısına uğradı.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bir alışveriş merkezine giden üniversite öğrencisi bir kadın, AVM'nin kapalı olması nedeniyle sigarasını yolun kenarında içmeye başladı. Bu sırada "Ramazan ayında neden oruç tutmuyorsun da burada sigara içiyorsun" diyen iki erkek kadına tepki gösterdi. Kadınında erkeklere "Bu durumdan size ne" diyerek tepki göstermesi üzerine taraflar arasında gerilim yaşandı. Olayı gören trafik polisleri hemen duruma müdahale ederek kadın ile iki erkek arasında yaşanan tartışmayı sonlandırdı.

Kadının şikayetçi olması üzerine saldırıda bulunan 1 erkek gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Gözaltına alınan kişi bir süre polislerle de tartışmaya girerek kendisinin de kadından şikayetçi olduğunu söyledi.

Bazı vatandaşlar Erzurum'da Ramazan ayında büyük bir kesimin oruç tuttuğunu belirterek, dışarıda sigara içmek gibi eylemlerin hoşça karşılanmadığını ve bu tür hareketlerde bulunanların tepki gördükleri belirtirken, bazı vatandaşlar da Ramazan ayının aynı zamanda hoşgörü ayı olduğunu ve insanların oruç tutuna da, tutmayana da saygılı olmak zorunda olduklarını kaydettiler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.