Hava Durumu

Yılın Valisi Münir Karaloğlu seçildi

Bursa Valisi Münir Karaloğlu Golden City Awards 2016 Marka şehirler yarışmasında "En Başarılı Kent Valisi" ödülüne layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılın Valisi Münir Karaloğlu seçildi
Dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel Yarışması olan Golden City Awards 2016'ın ödül töreni İstanbul Kongre merkezi'nde yapıldı.

Geleceğin şehirlerine önemli bir bakış açısı sağlayarak, şehircilik alanında süregelecek pek çok faaliyetlerle kentlerin gelişmesine, markalaşmasına öncülük etmeyi, bölgesel , ulusal ve uluslarası arenada şehirlerin cazibelerinin arttırılmasının amaçlandığı ve bununla beraber bir şehre önem, değer, farkındalık, kalite, kolaylık, yaşanabilirlik, gelişmişlik, çekicilik, model olma, cazibe gibi artı değer katan kent yöneticilerinin, projelerin, mekanların, fikirlerin, kurumların başarı ekseninde hayata geçirdikleri hizmetler ve çalışmalarının ödüllendirildiği Golden City Awards 2016'da halkın başarılı bulduğu Kent Yöneticisi Alanında yılın "En Başarılı Kent Valisi" Ödülüne  layık görülen Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun ödülünü Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu aldı.

"En Başarılı Kent Valisi" seçilmekten onur duyduğunu belirten Vali Karaloğlu:" Öncelikle oyları ile bizi bu ödüle layık gören halkımıza teşekkür ederim. Böyle bir ödüle layık görülmekten onur duydum.Bu ödül Bursa için, Ulu Şehir için yapacağımız çalışmalarda şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma artı yönde motive sağlayacaktır. Ben halkımıza ve organizasyondaki bütün yetkililere teşekkür ediyor,hepinize sevgi saygı sunuyorum."dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.