Hava Durumu

Yılmaz Morgül nerede? İşte Acun'un gizli planı

Survivor 2016'da elenen Yılmaz Morgül nerede sorusunun cevabı belli oldu. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olan Oya Aydoğan, Survivor'dan elenen Yılmaz Morgül'ün neden kayıplara karıştığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılmaz Morgül nerede? İşte Acun'un gizli planı
Oya Aydoğan aldığı gizli bir duyum aldığını canlı yayında açıklayarak "Yılmaz Morgül hakkında gizli ve öneml bir duyum aldım. Öğrendiğe göre Acun IlıcalıSurvivor’dan Yılmaz’ı kimseyle görüştürmüyormuş. Bunun nedeni ise yeni bir projeye başlayacak olmasıymış" dedi.

YILMAZ MORGÜL ELENDİ ARDINDAN BOMBALADI

Survivor programında son üçe kalarak halk oylamasıyla önceki hafta adaya veda eden isim Yılmaz Morgül oldu Yılmaz Morgül eleme konseyinde kendi ismini söyleyen Atakan için sert sözler sarf etti.

Morgül, "Bu adamın nokta atışı yapamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Krallığını ilan etti ve alamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Önce bana insan olarak gelmeliydin. Çünkü ben insan olarak yaklaştım. Sana her türlü desteği verdiğimi söyledim. Ben sanatçı hassasiyeti yaşayan bir insanım. Bu kötülüklere daha fazla dayanamayacağımın altını çizdim son bir kaç haftadır. Benim hayatımda böyle kötü insanlar yok. Böyle kötü bir insan yok. Hep iyilikler için hayatını adamış birisiyim. Ama arkadaşlarıma yapılan davranışları hakaretleri senaryoları kabul edemiyorum. Dün gece öyle şeyler duydum ki bu arkadaşın yakın arkadaşlarına yapmadığı planladığı. Ben çok üzüldüm bunlara çok etkilendi. Diğer arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Ama hepsine hükmetmeye çalışan bu Allah kulunu da Allah’a havale ediyorum"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.