Hava Durumu

Yılmaz Özdil'den Erdoğan'a destek! "Bunlar başa bela..."

Hükümete yönelik muhalif tutumuyla tanınan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki eleştirilerine hak verip "Bunlar başa bela. CHP'yi kurtarmamız lazım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2018 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2018 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılmaz Özdil'den Erdoğan'a destek! "Bunlar başa bela..."

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Hükümet sözcüsü Ömer Çelik'in "Kılıçdaroğlu Cemal Kaşıkçı cinayetini örtbas etmeye çalışıyor" açıklamasına yazısında yer vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bunlar hem milletin, hem CHP'nin başına bela, CHP'yi kurtarmamız lazım" açıklamasını hatırlattı.

"YÜREKTEN KATILIYORUM"

Hükümete yönelik muhalif tutumuyla tanınan Özdil, Erdoğan'ın düşüncelerine katıldığını belirterek "Ve en son, asrın liderimiz ağzından kaçırdı... 'Bunlar hem milletin, hem CHP'nin başına bela, CHP'yi kurtarmamız lazım' dedi. Bakın işte buna yürekten katılıyorum. Bunca kepazelik silsilesine rağmen CHP hâlâ iktidar olamıyorsa, CHP'yi kurtarmaktan başka çare yok" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde AK Parti Kadın Kolları Eğitim Programı'nda yaptığı konuşmada şu açıklamayı yapmıştı: "Kazanmaya umudu olmayan ana muhalefet sandığa gölge düşürmek için her türlü yolu deneyecektir. Daha şimdiden bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarıyla ittifak kurmak için kirli pazarlıklara girişmeleri boşuna değildir. Bir taraftan bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına çiçek atıyorlar diğer taraftan da Suriyeli muhacirlere zalim Esed'in diliyle saldırıyorlar. Bu anamuhalefetin başındaki zat sadece millete değil, aynı zamanda CHP'nin başına da bela. CHP'yi de bizim kurtarmamız lazım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.