Hava Durumu

Yine olmadı

Yeşil Beyazlılar karşılaşma boyunca çok net fırsatlardan yararlanamadı

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yine olmadı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

Ligde sıkıntılı günler geçiren Yeşil Bursa, TFF 3.Lig 2. Grup 23. hafta maçında sahasında güçlü rakibi 24 Erzincanspor ile 0-0 berabere kaldı ve galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.

İLK YARI TEMPOSUZ

TFF 3.Lig 2. Grup'ta küme düşme hattında yer alan Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 23. hafta maçında zirve mücadelesi veren rakibi 24 Erzincanspor'a karşı iyi bir oyun sergilediği mücadeleden 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Minareli Çavuş Spor Tesisleri'nde oynanan müsabakaya iyi başlayan konuk ekip oldu. 24 Erzincanspor Batuhan Er ve Erman Kılıç ile girdiği ciddi pozisyonlardan sonuç alamadı. Pilot ise Doğan Ateş ve Fatih Şen ile etkili olmaya çalışsa da başarılı olamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

BAŞARILI OLAMADI

Müsabakanın ikinci devresinde ise sahada çok istekli bir Yeşil Bursa vardı. Yeşil Beyazlılar önce 58. dakikada Ozan Karabacak, daha sonra oyuna sonradan dahil olan Berat Jonathan Ustabaşı ile çok net fırsatlardan yararlanamadı. Maçın son bölümlerinde Erzincan ekibi gol için duran toplardan etkili olmaya çalışsa da başarılı olamadı ve maç golsüz eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla ligde 6 maç aradan sonra sahadan puanla ayrılmayan Yeşil Bursa, ligde puanını 13 yaparken, 24 Erzincanspor ise 40 puanla 4. sıradaki yerini korudu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.