Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yine serviste çocuk unutuldu

Okul servislerinde unutulan çocuklara dün bir yenisi daha eklendi. Tüm yaşananlara, tepkilere rağmen İstanbul'da önceki gün de anaokuluna giden 3 yaşındaki S.E.A., saatlerce okul servisinde unutuldu. Ailenin şikayeti üzerine şoför ve hostes gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yine serviste çocuk unutuldu

İddiaya göre; önceki gün 3 yaşındaki S.E.A.'yı annesi E.B.A., sabah saatlerinde Kadıköy'de servise bindirdi. Servis yine Kadıköy'deki anaokuluna saat 09.15 sıralarında ulaştı. Hostes öğrencileri indirdi. S.E.A.'yı ise unuttu. Servis şoförü Mehmet Mustafa U. ve Hostes Reyhan B., öğrencileri indirdikten sonra Gebze'ye gitti. Küçük S.'nin minibüste olduğunu fark etmeyen şoför ve hostes araçtan indi. Saat 14.00 sıralarında tekrar araca dönen şoför ve hostes, minik S.E.A.'yı aracın içinde ağlarken buldu. Paniğe kapılan şoför ve hostes, 3 yaşındaki çocukla birlikte saat 16.00 sıralarında okula geldi.

Aynı saatte okula giden anne E.B.A., kızının sınıfına gitti ancak çocuğunu bulamadı. Öğretmenleri S.'nin okula gelmediğini söyledi. Büyük bir şaşkınlık ve korkuya kapılan anne dışarı çıktığında kızının okula geri dönen serviste olduğunu gördü. Servis şoförü, sabah 3 yaşındaki kızı fark edemedikleri için servisten indirmeyi unuttuklarını, araca geri döndüklerinde çocuğu ağlarken bulduklarını söyledi. Sinir krizi geçiren anne hem okul yönetimi hem de şoför ve hostes hakkında şikayette bulundu.

OKUL HABER VERMEDİ
S.E.A.'nın öğretmenlerinin küçük kızın okula gelmediğini okul yönetimine söyledikleri ancak okul yönetiminin aileyi aramadığı ortaya çıktı.

Servis şoförü Mehmet Mustafa U. ve hostes Reyhan B. gözaltına alındı. Mehmet Mustafa U. polisteki ifadesinde S.'yi serviste unuttuklarını, Gebze'de fark ettiklerinde durumun anlaşılmaması için hemen geri götürmediklerini, çıkış saatini beklediklerini söylediği bildirildi. U. ve B. emniyetteki sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Okul ve servis şirketinin adı resmi makamlarca açıklanmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.