Hava Durumu

Yok artık Messi! Bunu da yaptı...

Son haftalarda attığı frikik golleriyle gündeme gelen Messi sosyal medyada fenomen oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yok artık Messi! Bunu da yaptı...

İspanya Kral Kupası'nda son 16 turu maçında Barcelona, ilk karşılaşmada 2-1 yenildiği Athletic Bilbao'yu 3-1 yenerken, Lionel Messi son 1 haftada 3.kez frikikten topu ağlarla buluşturdu.

Geçen Perşembe oynanan ilk maçta Bilbao ağlarına harika bir frikik golü bırakan Messi, hafta sonu Villarreal deplasmanında takımına son dakikada attığı frikik golüyle 1 puanı getiren isim olmuştu. Arjantinli dün gece de boş durmadı ve yine frikikten attığı harika golle takımına turu getirdi.

MSN 300'Ü GEÇTİ 

Birlikte üçüncü sezonlarını geçiren Messi, Suarez, Neymar üçlüsü toplamda 301 gole ulaştı. 2014-15 sezonundan bu yana mükemmel bir uyum gösteren ve MSN ismini alan üçlü Bilbao karşısında da attığı gollerle turu getirmeyi başardılar. Messi:124 Suarez:100 Neymar:77

SUAREZ 100'LER KULÜBÜNDE 

Uruguaylı golcü Luis Suarez, Barcelona formasıyla 100.golünü attı. Bugüne kadar Katalan ekibinde 120 maça çıkan Suarez, 100 gole ulaşırken takım arkadaşlarına da 60 asist yaptı. Yıldız futbolcu bu gollerin 68'ini ligde kaydetti.

NEYMAR SUSKUNLUĞUNU BOZDU 

En son golünü 19 Ekim'de Manchester City'e karşı atan Neymar, o tarihten bu yana gol atamıyordu. Uzun süreden beri gol orucuna giren Brezilyalı yıldız, suskunluğunu dün gece Athletic Bilbao karşısında penaltıdan bozdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.