Hava Durumu

Yol ortasında akılalmaz taciz isyan ettirdi!

Antalya Muratpaşa İlçesi Cumhuriyet Caddesi'nde telefonla konuşan bir kadına dakikalarca cinsel taciz ve sarkıntılık eyleminde bulunan 49 yaşındaki H.V. isimli şahsın gözaltına alındıktan hemen sonra serbest bırakılmasıyla ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yol ortasında akılalmaz taciz isyan ettirdi!

AntalyaEmniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri olayın yaşandığı bölgedeki MOBESE ve iş yeri güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek çeşitli suçlardan sabıkası olan H.V.'ye ulaşmış ve gözaltına almıştı.

EMNİYET: ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİ

Gözaltı sonrası yazılı basın açıklaması yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü, H.V.'nin cinsel taciz suçundan işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edildiği ve serbest bırakıldığı duyurmuştu.

ŞİKÂYETÇİ YOK

Ancak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, cinsel tacizle suçlanan H.V.'ye ait evrakın halen emniyette bulunduğunu, olayla ilgili şikâyetçi olmadığı için H.V.'nin Türk Ceza Kanunu'nun 102. Maddesi'ne göre; savcılığa sevk edilmeden serbest kaldığını açıkladı.

'BİLGİ DOĞRU DEĞİL'

Savcılık yetkilileri, "Söz konusu şahsın adli makamlara sevk edilip serbest bırakılması söz konusu değil. Bu doğru bir bilgi değil. 102/1 ve 105/1 şikâyete tabidir. Evrak hala emniyette. Sanırım emniyetin açıklamasıyla ilgili sıkıntı olmuş" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA

"Yapılan çalışmalar sonucu (H.V.) isimli şahıs 16 Aralık günü yakalanmış, olayla ilgili görüntüler izletildikten sonra şahısla yapılan mülakatta şahıs görüntüyü hatırladığını, o gün sokakta bir bayanın sarhoş bir şekilde bağırdığını, kendisinin yardım istediğini düşünerek yardım amaçlı yaklaştığını, bayanın sarhoş olmasından dolayı düşebileceği korkusuyla sarıldığını, bayanı tanımadığını, başka bir amacının olmadığını beyan etmesi üzerine hakkında "Cinsel Taciz" suçundan işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edilmiş ve serbest bırakılmıştır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.