Hava Durumu

Yol ortasında inanılmaz görüntü! Köpekten kaçarken...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, köpekten kaçarken kamyonun çarpması sonucu yaralanan yaban domuzu, hayvan barınağına götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2018 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2018 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yol ortasında inanılmaz görüntü! Köpekten kaçarken...

Konacık Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda bir evin bahçesindeki tavuk kümesine girmeye çalışan yaban domuzuna, karşısına çıkan köpekten kaçmaya çalışırken yoldan geçen kamyon çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle yaralanan domuz, yola savruldu.

Olayı gören bahçe sahibi ile vatandaşlar, durumu polis ve zabıta ekiplerine bildirdi. Ağır yaralı olmasına rağmen hareket etmeye çalışan domuz, kısa süreli paniğe neden oldu.

Ev sahibi Sevim Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, domuzların hemen hemen her gün bahçelerine geldiğini ve bazen tedirgin olduklarını söyledi.

Köpeğin sesiyle dışarıya çıktığını anlatan Sarı, "Tavukları yemek istemiş, ancak köpek ona o köpeğe saldırmış. Kaçarken de araç çapmış." dedi.

Ayşe Üzer Güneşer de domuzun bahçenin içinde olduğunu belirterek, "Hayvan aç olduğu için tavukları yemeye gelmiş. Normalde grup halinde geziyorlar ama bu kez tek gelmiş. Köpeğe saldırmaya çalışmış. Kaçarken de kamyon çarpmış." diye konuştu.

Yaralı domuz, bölgeye gelen BodrumBelediyesinin hayvan nakil aracıyla, meraklı vatandaşın bakışları arasında hayvan barınağına götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.