Hava Durumu

Yol verme kavgasında kan aktı!

Güngören'de beyaz eşya firmasında teknisyen olarak çalışan 26 yaşındaki Kadir Gürer, yol verme kavgası yaşadığı Egemen K. tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yol verme kavgasında kan aktı!

Egemen K. olayda kullandığı silahla birlikte Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalandı.

İddialara göre, Kadir Gürer, dün sabah saatlerinde, sipariş edilen eşyaları indirmek için Güngören, Haznedar Caddesine geldi. Sipariş edilen beyaz eşyayı indirdiği sırada Egemen K. aracıyla sokaktan geçmek için yol istedi. Gürer, çok kısa bir işi kaldığını biraz beklemesini istedi. Egemen K. bu isteği kabul etmedi ve aralarında kavga başladı.

Yaşanan kavganın ardından Egemen K. sokaktan ayrıldı. Egemen K. bir süre sonra araçla kavga ettiği yere tekrar geldi. Yanında getirdiği tabancayı çıkartarak Kadir Gürer'e peş peşe ateş etti. Yaralanan Gürer bir süre koştu ve yere yığıldı. Egemen K. olay yerinden kaçarken, Gürer kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Güngören Araştırma Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmanın ardından Egemen K'yı, olayda kullandığı silahla birlikte gözaltına aldı. Uyuşturucu kullanmaktan Emniyette kaydı olan Egemen K'nın sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.