Hava Durumu

Yola Hikmet Karaman'la devam edeceğiz

İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle yapılacak olağanüstü kongrede başkan adayı olduğunu açıklayan Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, "Çıta yükseldi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2013 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2013 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yola Hikmet Karaman'la devam edeceğiz

Bursaspor'un sürekli zirveye oynayan bir takım olduğunu belirten İlhan Uslu, şöyle konuştu: "Her yıl Avrupa Kupaları'nda boy gösteren bir kulüp haline geldik. Artık çıta yükseldi. Nasıl bir göreve talip olduğumuzun bilincindeyiz. Bu bilinçle de yola çıktık. Yaşadıklarıyla önemli tecrübeler edinen camiamızın onurlu, dik duruşunu sürdürmeyi kendimize misyon edindik."

"KARAMAN'LA DEVAM EDECEĞİZ"

Seçimi kazandıkları takdirde teknik sorumlu Hikmet Karaman ile devam edeceklerini de sözlerine ekleyen İlhan Uslu, şöyle devam etti: "Hikmet Karaman bu sezon takımımızı Avrupa'ya taşıdı. 4'üncü kez üst üste Avrupa Kupaları'nda mücadele edeceğiz. Camia artık Avrupa'da da başarı istiyor. Hocamızın bunu başaracağına inanıyoruz. Ayrıca genç oyunculara verdiği önemi de biliyoruz. Bir yandan A takımın Avrupa Kupaları'na katılması için çalışırken, diğer yandan da gençlerimizle tek tek ilgilendi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.