Hava Durumu

Yolcuları otobüsten indirip karısını öldürmeye gitti

Halk otobüsü şoförü Uğur Demirkan, yolcuları yolda indirip 25 kilometre uzaktaki eve gidip, tartıştığı karısı Ceren Demirkan'ı bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yolcuları otobüsten indirip karısını öldürmeye gitti
Emniyet birimlerinden edinilen bilgiye göre, Ankara’da oturan Uğur Demirkan (27), 5 yıl önce akrabası olan Ceren Demirkan (26) ile evlenerek Antalya’ya yerleşti. Bu evlilikten 5 ve 1 yaşında iki çocuğu olan Demirkan çifti, geçim sıkıntısı çekince 1 yıl önce Ankara Sincan’da oturan Ceren’in anne-babasının evine yerleşti.

Bir süre önce iseUğur Demirkan, Sincan Fatih Mahallesi ile Sıhhiye hattında çalışan halk otobüsünde şoför olarak işe başladı. Demirkan’ın eşine şiddet uyguladığı, evliliklerinde sorunlar yaşadığı, kadının boşanmak istediği, ancak ailelerin baskısı ve “çocuklarınız var, yuvanızı yıkmayın” telkinleriyle boşanmaktan vazgeçtiği öğrenildi. 

25 KİLOMETRELİK YOLCULUK

Demirkan, 20 Mayıs’ta otobüste yolcuların olduğu bir sırada eşiyle telefonda tartıştı. Demirkan tartışmanın ardından Ulus semtinde, “Otobüs arızalandı” diyerek tüm yolcuları indirdi, ardından boş otobüsle 25 kilometre uzaktaki eve gitti. Burada karısını mutfaktan aldığı bıçakla öldüren Demirkan, tekrar otobüsle Keçiören’de oturan anne-babasının yanına gitti. Genç kadın karnının üzerinde bıçakla bulundu. Teslim olan Demirkan tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.