Hava Durumu

Yolun sonu 'süper' olsun

Dinçspor'u Süper Lig'de görmek istediklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Kızlarımızla, antrenörlerimizle ve yönetimimizle gurur duyuyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2017 05:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2017 05:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yolun sonu 'süper' olsun

Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde sezonun ilk yarısını 9 galibiyet 3 mağlubiyet alarak ikinci sırada tamamlayan Mudanya Belediyesi Dinçspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Aldıkları sonuçlarla ligde söz sahibi olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Erkan Altıntaş, alınan galibiyet ve sonuçlarından dolayı oyuncularını ve teknik heyeti tebrik ederken, ilçenin adını aldıkları başarılı sonuçlarla sporda da duyurduklarını söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Kızlarımızla, antrenörlerimizle ve yönetimimizle gösterdikleri başarı ve özveriden dolayı gurur duyuyorum" dedi.

HEDEFE ULAŞMAK İSTİYORUZ

Sezonun ilk yarısını değerlendiren antrenör Ali Karayörük de iyi bir takım olduklarını ve iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. Ligin ikinci yarısına iyi bir hazırlık dönemiyle girerek, istedikleri sonuçları almak istediklerine vurgu yapan Karayörük, "Yönetim ve teknik heyet olarak Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Yabancı oyunlarımızın takım ile uyumu çok iyi durumda. Mudanya'nın hentbolda söz sahibi olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu çıkışımızı ikinci yarıda da sürdürerek hedeflediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.