Hava Durumu

Yönder Okullarından unutulmaz festival

Bursa Yönder Okulları tarafından gerçekleştiren festival renkli görüntülere sahne olurken düzenlenen aktivitelerde katılımcılar doyasıya eğlendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2019 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2019 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yönder Okullarından unutulmaz festival

Keles Kocayayla'da düzenlenen festivalde Keles animasyonlar, doğa yürüyüşleri, etkinlik atölyeleri, dans gösterileri, yarışmalar, 10 D sinema etkinliği, turnuvalar gerçekleştirildi.

Organizasyonda Kocayayla'nın Bursa ve Türkiye'de eşi bulunmaz bir mekan olduğunun altını çizen Nilüfer Küçük Şeyler Anaokulu, Didim ve Yönder Okulları Kurucusu Ersin Yılmaz, tarihi önemine de vurgu yaparak; "Osmanlı'ya kuruluşunda ev sahipliği yapmış hatta Orhan Gazi'nin Nilüfer Hatun'la düğününün yapıldığı yerde, bu büyülü atmosferde böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıyor olmanın haklı gururunu yaşadığını belirtti. Yılmaz kızlarının mezuniyeti dolayısı ile de ayrıca duygusal anlar yaşadı.

Küçük Şeyler Anaokulları ve Yönder Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Üstün Dökmen'de ''Ben ülkemde ve yurtdışında birçok mezuniyet törenine katıldım ancak böylesine güzel bir organizasyona hiç rastlamadım dedi. Okul birincisi Batuhan Hamzaoğlu'na plaketini takdim etti ve kendisini tebrik etti. İki gün süren ve renkli görüntülerin yaşandığı festival Karbon grubunun konseriyle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.