Hava Durumu

Bursaspor'da yönetim kara kara düşünüyor

Samet Aybaba'nın kadroda düşünmediği oyuncuların yüksek maliyetleri yönetimin, elini kolunu bağladı. Henüz talibin çıkmadığı oyuncular eğer elde kalırsa Ali Ay ve ekibi maliyetleri karşılamanın formüllerini arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2018 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2018 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da yönetim kara kara düşünüyor

EN MALİYETLİ JİRES KEMBO
Bursaspor'da kadroda düşünülmeyen oyuncular yüksek maliyetleriyle dikkat çekiyor. Bunların başında ise Jires Kembo geliyor. Yaşkalaşık 1 milyon 100 bin Euro'yu bulan yıllık garanti ücretiyle Bursaspor'a büyük bir yük haline gelen deneyimli kramponun ismi teknik direktör Samet Aybaba tarafından çizildi. Kampa götürülmemesine karar verilen Jires Kembo bu süreçte eğer takım bulamazsa çalışmalarını antrenör nezaretinde diğer kadroya alınmayan oyuncularla birlikte sürdürecek.

ELDE KALIRLARSA NE OLACAK
Jires Kembo ile birlikte yüksek maliyetli oyuncular Tomas Necid ve Dzon Delarge da Ali Ay yönetiminin elini kolunu bağlamış durumda. Bu oyuncuların menajerleriyle temas kuran yönetim henüz istediği sonucu alamadı. Üç oyuncunun yaklaşık 2,5 milyon Euro'yu bulan yıllık garanti ücretleri oynamadıkları takdirde yönetimi büyük sıkıntıya sokacak. Yönetim transferde de istediği sonucu alamazsa teknik direktör Samet Aybaba ile bir kez daha bir araya gelerek bazı oyuncuların değerlendirilmesini isteyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.