Hava Durumu

Yönetimden camiaya bayram müjdesi yok!

Yönetim transfer tahtasını açamadı, bayramda camiaya ikinci bayram yaşatamadı. Resmi tatil sebebiyle adım atamayan Ye- şil Beyazlılar sezonun ilk maçına genç oyuncularla çıkma duru-munda kaldı. Bursaspor bir türlü Stancu dosyasını kapatamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2019 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2019 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yönetimden camiaya bayram müjdesi yok!

MEVCUT KADRO GÖREVE

Bursaspor'da camiaya bayram müjdesi vermek isteyen yönetimin girişimleri sonuçsuz kaldı. Yeşil Beyazlılar transfer tahtasını açamadı. Resmi tatil olması sebebiyle 4 gün boyunca hiçbir işlem yapamayacak yönetim kurulu TFF 1. Lig'in ilk haftası öncesi yine transfer tahtasını açmak için girişimde bulunacak. Resmi tatilin 15 Ağustos Perşembe günü biteceği hesaplanırsa Bursaspor'un Fatih Karagümrük'le oynayacağı sezonun ilk maçına elindeki mevcut kadroyla çıkma zorunluluğu var.

STANCU ÇOK DİRETİYOR

Yönetimin önünde tahtanın açılması için en büyük sorun teşkil eden oyuncu Bogdan Stancu. Bursaspor'dan 770 bin Euro alacağı bulunan Rumen krampon tüm girişimlere rağmen geri adım atmıyor. Parasının en az yüzde 70'ini peşin isteyen ve sonraki ödemeyi de kısa vadede tahsil etme şartını ileri süren Stancu'yla pazarlıkların sürdüğü bildirildi. Yönetimin göreve gelmesinden bu yana işi ağırdan alması ise camiada tepki seslerinin her geçen gün daha da yüksek çıkmasına sebebiyet verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.