Hava Durumu

YouTube neden açılmıyor?

Sosyal medya aracılığıyla birçok kullanıcı popüler video platformu YouTube'a erişim sıkıntısı yaşadığını belirten paylaşımlar yapmaya başladı. Peki, YouTube neden açılmıyor?

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
YouTube neden açılmıyor?

Google'ın artık internetin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş olan dünyaca ünlü popüler video sitesi YouTube'a, giriş yapmak isteyen kullanıcılar hata mesajları ile karşılaşmaya başladılar.

Sosyal medya üzerinde hızla yayılmaya başlayan konu kullanıcıların aklına YouTube çöktü mü? YouTube neden açılmıyor? YouTube'a erişim engellendi mi? gibi soruları getirdi. Bizde sizler için sorunun kaynağını araştırdık.

YOUTUBE'A NEDEN ERİŞİM SAĞLANAMIYOR?

Saat 21.00 civarlarında başlayan erişim problemi ile ilgili YouTube'dan veya internet servis sağlayıcılarından herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak, kullanıcıların genel anlamda 500 Internal Server Error hatası ile karşılaştıklarını öğrendik.

Internal Server Error hatası adından da anlaşılacağı üzere sunucu kaynaklı bir hatadır. Yani, şu anda YouTube'a uygulanmış bir erişim engeli vb. durum söz konusu değil.

Tabii bu durumda son kullanıcı tarafında uygulanabilecek bir çözüm bulunmuyor. YouTube sunucularında gerekli sorunların çözülmesinin ardından, erişim problemi ortadan kalkacaktır. (Shiftdelete)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.