Hava Durumu

Yüksek gerilim!

Adana Demirspor maçının öncesi ve sonrasında yaşanan gerginliğin baş aktörleri Anıl Karaer ve Özer Hurmacı'nın birbirlerine karşı nasıl bir tutum sergileyecekleri merakla bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2020 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2020 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yüksek gerilim!

Süper Lig trenini kaçıran Bursaspor'da yeni sezonun startı 12 Ağustos Çarşamba günü Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde verilecek. Teknik direktör İrfan Buz'un ayrılmasından sonra Yeşil Beyazlı kramponlar antrenör Musa Öztürk yönetiminde çalışacak. Bursaspor'un yeni sezon hazırlıklarına altyapı ağırlıklı toplam 32 futbolcu dahil edildi. Bu oyuncular içinde dikkatlerin çevrildiği iki isim ön plana çıkıyor. Takımın iki tecrübeli oyuncusu Anıl Karaer ve Özer Hurmacı yeni sezon hazırlıklarına davet mesajı gönderilen oyuncular arasında yer alıyor. İbrahim Üzülmez döneminde kadro dışı bırakılmaları gündeme gelen Anıl ve Özer, Adana Demirspor'la oynanılan play-off yarı final maçı öncesi ve sonrasında yaşanan olayların da başrol oyuncuları durumunda. İki tecrübeli krampon yaşadıkları gerginlikten sonra ilk kez bir araya gelecek.

Hatırlanacağı üzere Adana Demirspor maçı öncesi Özer Hurmacı kadroya alınmadığını öğrendikten sonra Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde hem teknik heyet hem de takım arkadaşlarıyla sorun yaşamış, yaşananlar Türkiye gündemine oturmuştu. 4-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından kameralar karşısında Özer Hurmacı hakkında konuşan ve doğrudan ismini veren Anıl Karaer, "Futbol hayatımda ilk defa bir olay yaşadım. Takım arkadaşım oynamadığı için dün gece 00:30'da kampı terk etti. Bu bize yapılmış bir ihanettir." ifadelerini kullanmıştı. Anıl'ın bu sözlerine Özer de "Keşke konuştuğunuz kadar icraat yapsaydınız. Günahınızı benden çıkarın şimdilik. Omuzlarım geniş o yükü de kaldırırım. İsmimi kullanıp beni günah keçisi ilan etmeye çalışan herkese karşı hukuki haklarımı savunacağımdan kimsenin şüphesi olmasın "sözleriyle karşılık vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.