Hava Durumu

Yusuf Erdoğan: Biz birleşirsek tutulmayız!

Sivasspor karşısında iyi oynadıklarını belirten Yusuf, "Çok mutluyuz. Büyük Bursaspor camiasına hayırlı olsun. İnşallah bu maçta olduğu gibi kalan maçlarda da bütün camia birleşiriz. Çünkü bu büyük camia inanınca, birleşince galibiyetler de geliyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yusuf Erdoğan: Biz birleşirsek tutulmayız!

Spor Toto Süper Lig'de 9 maç sonra sahasında Demir Grup Sivasspor'u 3-2 mağlup eden Bursaspor'da 3 puanın sevinci yaşanıyor. Yeşil Beyazlıların deneyimli futbolcusu Yusuf Erdoğan alının galibiyeti Bursa Hakimiyet'e özel olarak değerlendirdi. Yusuf, "Sivasspor maçı benim için de özel bir karşılaşmaydı. 200. maçımda böyle önemli bir müsabakada güzel anılarla ayrılıyorum. Çok mutluyuz. Büyük Bursaspor camiasına hayırlı olsun. İnşallah bu bir başlangıç olur. Kalan 10 maçı da en şekilde geçirerek ligi üst sıralarda tamamlarız" diye konuştu.

ARTIK SERİ BAŞLASIN

Camianın birleşmesinin maça çok olumlu yansıdığını ve önümüzdeki Ankaragücü maçını da değerlendiren Yusuf Erdoğan, "Sivasspor karşısında her şeyiyle inanmış bir Bursaspor vardı. Taraftarlarmız da gerçekten harikaydılar. Onlara çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu maçta olduğu gibi kalan maçlarda bütün camia birleşiriz. Çünkü bu büyük camia inanınca, birleşince galibiyetler de geliyor, şampiyonluk gibi başarılar da ortaya çıkıyor. İnşallah da böyle devam ederiz. Ankaragücü bizim için çok önemli bir maç. Kazanıp bir galibiyet serisi yaratmak istiyoruz" şeklinde görüşlerini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.