Hava Durumu

Yusuf Erdoğan: "Bursa beni bağrına bastı"

Akhisarspor maçında ilk kez Yeşil Beyazlı formayı giyen Yusuf Erdoğan, "Müthiş bir atmosferde süper bir galibiyet aldık. Taraftarımız beni çok çabuk bağrına bastı. Hedefler büyük ve ben bu yüzden buradayım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yusuf Erdoğan: "Bursa beni bağrına bastı"

Yusuf Erdoğan, galibiyetle başladı, taraftara hayran kaldı

BU YÜZDEN BURADAYIM

Bursaspor'un transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Yusuf Erdoğan, Yeşil Beyazlı forma ile kariyerine çok iyi bir başlangıç yaptı. Akhisarspor maçının 68. dakikasında Dzon Delarge'ın yerine giren ve gösterdiği perfromansla da takdir toplayan 25 yaşındaki futbolcu, taraftardan oldukça etkilendi. Yusuf, "Müthiş bir atmosfer vardı. Net galibiyat aldık. Benim açımdan da güzel bir başlangıç oldu. Taraftarımız beni çok çabuk bağrına bastı. Maçtan sonra yanlarına çağırdılar. Her şey güzel başladı. Hedeflerimiz büyük ve ben bu yüzden buradayım" ifadelerini kullandı.

YILLARDIR BURADAYIM GİBİ...

"Yıllardır burada oynuyormuşum gibi hissettim" diyen Yusuf Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Tesislere girdikten itibaren herkes güler yüzüyle karşıladı. Yıllardır burada oynuyormuşum gibi oldum. Milli takımdan da tanıdığım çok arkadaşım var. Dediğim gibi güzel bir başlangıç oldu. Her maça kazanmak için sahaya çıkacağız. Yenebilir veya yenilebiliriz, önemli olan mücadele eden bir takım olabilmek." Yusuf ayrıca, Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un kendisi için farklı bir yeri olduğunu belirterek, "Beni ilk ümit milli takıma çağıran hoca Okan hocadır. O yüzden bende yeri ayrıdır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.