Hava Durumu

Yusuf Erdoğan, Galatasaray formasıyla poz verdi

Bursaspor'dan alacağı 2 milyon 8 bin TL parası ödenmediği için önceki akşam itibarıyla serbest kalan Yusuf Erdoğan Galatasaray formasıyla poz verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2019 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2019 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yusuf Erdoğan, Galatasaray formasıyla poz verdi

Bursaspor'dan alacağı 2 milyon 8 bin TL parası ödenmediği için önceki akşam itibarıyla serbest kalan Yusuf Erdoğan Galatasaray formasıyla poz verdi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta, Yusuf Erdoğan'ın bir mağazada Galatasaray formasını üzerinde denediği görüldü.

ADIM ADIM GALATASARAY'A

Bursaspor Kulübü'ne alacaklarından ötürü ihtarname çeken Yusuf Erdoğan, ödeme yapılmamasıyla birlikte serbest kaldı. Genç futbolcunun ismi Galatasaray ile anılıyor.

Spor Toto Süper Lig'den düşen Bursaspor'da yaprak dökümü devam ediyor. 2 sezon önce 1 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'dan transfer edilen Yusuf Erdoğan, yeşil beyazlı kulüp ile vedalaşmaya hazırlanıyor. Bursaspor Kulübü'nde daha önceden birikmiş 2.4 milyon liralık alacağı bulunan genç futbolcu, buna yönelik ihtarname çekerken; ödemenin yapılmamasıyla birlikte serbest kaldı. Şu an vatani görevini yapan ve bu hafta tezkere alacak olan genç futbolcunun dönüşte Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de transfer listesinde yer aldığı öne sürülen genç oyuncu için, sarı kırmızılı ekip bonservis ödemeye yanaşmamıştı. Aynı zamanda Avrupa'dan da Rapid Wien'in ilgisi bulunan genç oyuncunun, kararını ise sarı kırmızılı ekipten yana kullanacağı öğrenildi.

Bursaspor'da 57 maça çıkan Yusuf Erdoğan, 4 gol atıp 7 de asist kaydetti. Yeşil beyazlı kulüpteki ilk zamanlarında performansıyla tepki çeken genç futbolcu, daha sonrasındaki grafiğiyle birlikte ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.