Hava Durumu

Yusuf Erdoğan "İhtiyaç varsa kazanıyoruz"

Bursasporlu Yusuf Erdoğan, "Oldukça stresli bir maçtı. Ancak evimizde taraftarımızı mutlu etmek istiyorduk. Son haftalarda zaten özellikle içeride iyi oynuyoruz. Bence ihtiyacımız olan galibiyetleri alıyoruz ve kazanıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yusuf Erdoğan "İhtiyaç varsa kazanıyoruz"

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

SABIRLI OLMALIYIZ

Sivasspor'u 1-0 ile geçen Bursaspor'da ikinci yarı oyuna giren ve etkili bir performans sergileyen Yusuf Erdoğan zorlu mücadele sonrası konuştu. 25 yaşındaki kanat oyuncusu, "Stresli bir müsabakaydı bizim için. Taraftarımızı mutlu etmek istiyorduk kendi sahamızda. Bunu da başardık. Son haftalarda kendi sahamızda iyi oynuyoruz. İhtiyacımız olan galibiyetleri alıyoruz ve kazanıyoruz. Bugün zor da olsa kazandık. Bizim için güzel bir maçtı ve 1-0 da olsa kazanmak güzel. İnşallah sezonun geri kalanında da bu ivmemizi devam ettirerek ligi rahat bir şekilde bitirmek istiyoruz. İçerideki maçlarda bir şekilde gol atacağımızı biliyoruz. Sadece bu tip maçlarda biraz sabırlı olmak gerekiyor" dedi.

ŞANSSIZ BİR ANDI

Son 2 iç sahada karşılaştıkları rakiplerinin rahat oyunlarına da değinen Yusuf, "Sivasspor ve Kayserispor bize karşı rahat oynadılar. Ama bizim için rahat olmayan ve önemli maçlardı. Taraftarımıza iyi bir oyun seyrettirmek istiyorduk bunu da başardık diye düşünüyorum. Direkten dönen bir şutum vardı ama şanssızlık oldu benim için. Artık ligde final haftalarına girdik. Deplasmanda da maç kazanmamız gerekiyor. Milli takım arasında iyi çalışıp Bursaspor'u hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz. Kötü oynamıyoruz ama şanssız goller yiyoruz. Bursaspor'a yakışmayan 2-3 maçlık performans sergiledik ama bunu çok çalışarak aşacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.