Hava Durumu

Yusuf Erdoğan özür diledi

Golsüz sona eren maçın ardından konuşan 26 yaşındaki futbolcu, "Taraftarımızdan özür diliyoruz. Ben pozisyonda pas verme ile şut arasında kaldım. Bu da golü atmamı engelledi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2018 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2018 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yusuf Erdoğan özür diledi

ÜZERİMDE BASKI VAR

Bursaspor Süper Lig'in 2. haftasında evinde Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından pozisyon vermeden harika bir maç çıkardıklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını belirten Yusuf Erdoğan, "Taraftarımızdan özür diliyoruz gerçekten, çok iyi oynadığımız bir maçı kazanamadık. Ben de kendi adıma girdiğim pozisyonu değerlendiremedim. Gol atamadıkça insanın üzerinde baskı oluyor. İlk yarıda o kadar çok gol kaçırdık ki, ikinci yarı kesin atmak için çıktık. Çok büyük bir stres oluyor tabii ki bunlar bizim için bir bahane değil ama üzgünüz. Konyaspor maçında inşallah gol orucunu telafi ederiz, galibiyetle de geri döneriz Bursa'ya" diye konuştu.

YARIM SANİYE DÜŞÜNDÜM

Karşılaşma boyunca önemli gol pozisyonları yakalayan ancak değerlendiremeyen Yeşil Beyazlılarda, Yusuf Erdoğan da oldukça net bir pozisyonu harcadı. 26 yaşındaki futbolcu 55. dakikada kaleci Silviu Lung'u geçmeye çalıştı ancak top kalecinin ellerinde kaldı. Bunun ardından da Yusuf Erdoğan oyundan çıkarılırken taraftarın bir bölümü tarafından tepki gördü. Bu pozisyonu da anlatan Yusuf, "Aslında uzak köşeye doğru hedeflenmiştim, daha sonra pas verme ile şut arasında kaldım. Boşuna demiyorlar en kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Yarım saniyelik o an benim gol atmamı engelledi. Daha dikkatli, daha konsantre olup önümüzdeki haftalarda skoru değiştiren bir Yusuf Erdoğan izletmek istiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.