Hava Durumu

Yusuf Erdoğan: "Üzerimizde baskı var"

Beşiktaş yenilgisiyle galibiyet hasreti 8 maça çıkan Bursaspor'da Yusuf Erdoğan kazanamamanın takım üzerinde baskı oluşturduğunu söyledi. Yusuf, "Rizespor maçında galip gelmekten başka şansımız yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yusuf Erdoğan: "Üzerimizde baskı var"

Haber / İrem ÖZYILMAZ

YAKIŞMAYAN GOL YEDİK

Beşiktaş karşısında 90 dakika sahada kalan ve etkili oynayamayan Bursasporlu Yusuf, Burak Yılmaz'ın attığı ikinci golün düzenlerini bozduğunu söyledi. Yusuf, "Bize yakışmayan bir 45 dakika oynadık ilk yarıda. Yakışmayan da bir gol yedik. 60'ıncı dakikadan sonra rakibimizi oyun anlamında yakaladık ve pozisyonlar da bulduk. Ama o top direkten içeri girmeyince kazanamıyorsunuz. Gerçekten çok üzgünüz belki de ikinci golü yemeseydik buradan puan çıkarabilirdik." dedi.

BUNU AŞMAMIZ LAZIM

Ligde oynadıkları son 7 maçtan 3 puan çıkaramadıklarına da değinen tecrübeli futbolcu bu durumun takım üzerinde bir baskı oluşturduğunu söyledi. Yusuf, "Kazanamamak ister istemez baskı yaratıyor. Bunu aşmamız lazım. Takım halinde burada son 30 dakikada sergilediğimiz futbolu genele yaymalıyız. Önümüzde artık çok önemli bir Rize maçı var. Onu kazanıp galibiyet serisi yakalamamız lazım. İnşallah o maçı kazanacağız. Biz de artık bu yenilgiyi unutmalıyız." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.