Hava Durumu

Yusuf Yazıcı resmen açıklandı!

Fransa'nın Lille takımı Yusuf Yazıcı transferini resmi sitesinden duyurdu. Genç futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı deklare edildi. Trabzonspor da ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2019 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2019 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yusuf Yazıcı resmen açıklandı!

Fransa'nın Lille takımı Yusuf Yazıcı transferini resmi sitesinden duyurdu. Anlaşmanın 5 yıllık olduğu vurgulandı.

Transferin rakamları hakkında bilgi verilmezken, Yusuf Yazıcı'nın kısa zamanda yeteneği ile milli takıma yükseldiği dile getirildi.

INGLA: TRABZON'UN LİDERİYDİ

Kulübün CEO'su Marc Ingla, transfer ile ilgili "Yusuf'un transferi bizi çok memnun etti. Kulüp için önemli bir operasyon oldu. Yusuf genç yaşına rağmen kendini kanıtlamış büyük bir futbolcu. Trabzonspor'da takımın lideriydi ve milli takımın önemli bir parçasıydı. Bizimle birlikte daha yükseğe çıkacağına dair inancımız tam. Ligimizde de kalitesini gösterip bu formayla başarılı bir sezon geçireceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

"ANLAŞMA 5 YIL AMA 2 YIL BİZİMLESİN"

Lille Sportif Direktörü Luis Campos ise "Kontratın 5 yıllık ama en fazla 2 sene bizimlesin. Dünya starı olma yolunda ilk imzan." dedi.

TRABZONSPOR DA KAP'A BİLDİRDİ

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın transferi için Lille ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Bordo-mavililer şu açıklamayı yaptı:

Yapılan anlaşmaya göre;

-Losc Lille Kulübü, şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 16.500.000.-EUR ödeyecektir.

-Yusuf Yazıcı, 25 maç oynaması halinde, Losc Lille Kulübü, Şirketimize, 1.000.000.-EUR daha ödeyecektir.

-Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille Kulübü ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'si şirketimize ödenecektir.

-Losc Lille Kulübü, profesyonel oyuncuları Edgar Miguel Le'nin bedelsiz olarak şirketimize kesin transferine izin verecektir.

-Losc Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Losc Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Şirketimize 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.