Hava Durumu

Yüz nakli yapılan Bursalı Recep yine hastanelik oldu

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde 6 gün önce soğuk algınlığı şikayetiyle hastaneye giden, bugün ise rutin kontrol için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gelen Türkiye’nin 5’inci yüz nakillisi 28 yaşındaki Recep Sert, "Sıkıntı yok her şey yolunda" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yüz nakli yapılan Bursalı Recep yine hastanelik oldu
Geçen yıl Antalya’da yüz ve çene nakli yapılan, sağlığına kavuşmasının ardından Bursa İnegöl Belediyesi’nde çalışmaya başlayan Recep Sert, 6 gün önce hastaneye başvurdu. Gribal enfeksiyon geçirdiği anlaşılan Sert, bugün rutin kontrol için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne geldi. Recep Sert, her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

AYLIK RUTİN KONTROLE GELDİ

Recep Sert’in rutin aylık kontrole geldiğini söyleyen Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, "Hastamızın durumu normal, biz zaten aylık rutin kontrole çağrıyorduk. O nedenle Antalya’da bulunuyor. Gördüğünüz gibi gayet iyi. İnegöl’de soğuk algınlığına bağlı mide rahatsızlığı gelişmiş. Şu an herhangi sıkıntılı durumu yok, zaten olsaydı biz daha önce gelmesi için çağrırdık. Fizik tedavisini alıp tekrar dönecek" dedi.

HASTANEDE 15 DAKİKA KALDIM

Herkesin yaşayabileceği normal rahatsızlık nedeniyle İnegöl’de hastaneye gittiğini söyleyen Recep Sert, "Midem ağrıyınca acile gitmek zorunda kaldım. Orada gazeteci arkadaşlar görmüş, haber yapmışlar. Çok şükür hiçbir şeyim yok. Hastanede 15 dakika kaldım, hocamı aradım nasıl bir ağrı kesici alınması gerektiğini sordum. Hocam da çıkan haberlerden dolayı endişe duymuş, doktorlarla görüşünce o da rahatladı" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.