Hava Durumu

Yüzümüz gülecek

Takımda çok güzel arkadaşlık olduğunu belirten Ay, "Çaykur Rizespor maçına hazırız. İnşallah çocuklar yüzümü güldürecekler. Onun için gidiyoruz" diye konuşarak maçtan çok umutlu olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yüzümüz gülecek

GALİBİYETE GİDİYORUZ

Süper Lig'in 5. haftasında bugün Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak Bursaspor, dün Yenişehir'den tarifeli uçakla bu şehire gitti. Yolculuk öncesi konuşan Başkan Ali Ay, "Tarifeli seferle gidiyoruz. Ülkenin durumunu, takımların durumunu biliyoruz. Hazır uçak varken özel uçakla gitmenin anlamı yok. Epey bir tasarruf ediyoruz. Hocamızla konuştuk, sağ olsun 'Mahzuru yok' dedi. Pazartesi günü geleceğiz kısmetse. Takım hazır. Çok güzel ortam var. Arkadaşlık, dostluk iyi. İnşallah çocuklar yüzümü güldürecekler. Onun için gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun" dedi.

ÇOK DAHA RAHATIM

Timsah'ın son 2 sezona göre çok daha iyi durumda olduğunu belirten Başkan Ay, "Son 2 sezona göre rahatım. Epey rahatım hem de. Maliyetler aşağıya çekildi. Geriden gelen yük çok olduğu için yine de zorlanıyoruz ancak üstesinden geleceğiz. Geldiğimden beri 16 gencimizi profesyonel yaptık. Samet hocamızla anlaşmamızın nedeni bu genç oyuncularımızdı. Şu anda diğer kulüpler de bizim yaptığımızı yapıyor. Genç oyunculara değer vermemiz gerektiğini anladılar. Onlar da öyle hareket ediyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.