Hava Durumu

Zafer 1 puanla yetindi

Bölgesel Amatör Lig 14. hafta maçında Zaferspor, sahasında Kartal Bulvarspor ile 1-1 berabere kaldı. Bursa ekibinin golünü 48. dakikada Murat Mercan kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer 1 puanla yetindi

HABER I Samet Zinciroğulları I

Lige verilen arada kadrosuna güçlü isimleri katıp ikinci yarıda zirve amacı doğrultusunda yola çıkan Zaferspor, bu hedefinde önemli bir yara aldı. Kırmızı Beyazlılar Atıcılar-3 Sahası'nda oynanan maçta Bölgesel Amatör Lig 14. hafta mücadelesinde sahasında güçlü rakibi Kartal Bulvarspor ile 1-1 beraber kaldı ve önemli 2 puan kaybetti. Mücadeleye iyi başlayan taraf konuk ekip oldu. İstanbul ekibi Anaud Aka ile ilk yarıda önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Ev sahibi Ali Tayfun Akbey ile rakip kalede tehlike yaratmaya çalışsa da bu girişimlerden sonuç alamadı ve ilk yarıda soyunma odasına her iki takım da golsüz eşitlikle girdi 0-0.

İkinci yarıda müsabakaya daha istekli başlayan Zaferspor, aradığı golü 48. dakikada buldu. Hızlı gelişen hücumda ceza sahasında topla buluşan Murat Mercan, düzgün bir vuruşlu topu ağlara gönderdi ve Bursa ekibi 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra hemen toparlanan konuk ekip 55. dakikada Çağlar Özel ile golü buldu ve karşılaşmaya dengeyi getirdi. Bursa ekibi kalan dakikalarda galibiyet için ataklar geliştirmeye çalışsa da başarılı olamadı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu beraberlikle puanını 21'e yükselten Zaferspor, ligde 7. sırada yer aldı ve zirve yolunda önemli 2 puan kaybetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.