Hava Durumu

Zafer 90'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 8. hafta maçında Zaferspor, sahasında Derincespor'a 90. dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu. Bursa temsilcisinin tek sayısı 45+2. dakikada Emre Ertaş'tan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2017 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer 90'da yıkıldı

HABER I Samet ZİNCİROĞLULLARI

Maçın hakemine büyük tepki olan karşılaşmada 2 kırmızı kart çıktı

İLK YARIDA EŞİTLİK

Bölgesel Amatör Lig 8. hafta karşılaşmasında Zaferspor, Derincespor'a 2-1 yenildi ve üst üste 2. maçından puansız ayrıldı. Atıcılar-3 sahasında oynanan karşılaşmaya konuk ekip pozisyonlar bularak başladı. Dakikalar 17'yi gösterdiğinde Derincespor, Muratcan Özel'in golüyle 1-0 önde geçti. Yediği golün şokunu çabuk atlatan ev sahibi üst üste pozisyonlar buldu ve dakikalar 45+2'yi gösterdiğinde Emre Ertaş ile beraberliği yakaladı. İlkyarıda başka pozisyon olmadı ve soyunma odasına her iki takım da 1-1'lik eşitlikle gitti.

2 KIRMIZI KART ÇIKTI

İkinci yarıya hızlı başlayan Zaferspor, 70. dakikada Arsena Ateh'ın şutunda direğe takıldı. 73. dakikada ise Ekrem Vatansever'in şutunu Derincespor savunması son anda çizgiden çıkardı. 90. dakikada ise konuk ekip galibiyet golünü buldu. Sol kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan Aydıngül, topu filelerle buluşturdu ve Derincespor öne geçti 1-2. Golden sonra girilen ikili mücadelede karşılaşmanın hakemi konuk ekipten Murat Özel ve Zaferspor'dan Gökhan Kaya'ya kırmızı kart gösterdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Zaferspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.