Hava Durumu

Zafer Çınar'ın

Okullararası Futsal Genç Erkekler Ligi müsabakasında Çınar Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi'ni normal süresi 3-3 biten maçta penaltılarla 9-8 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer Çınar'ın

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ...

Dün Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'ndan oynanan mücadele adeta nefesleri kesti. Okullararası Futsal Genç Erkekler maçında Çınar Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi'ni normal süresi 3-3 biten maçta penaltılarla 9-8 yendi. Maça iyi başlayan ekip Çınar Anadolu Lisesi olmasına karşın, iyi kontratağa çıkan Atatürk Anadolu Lisesi karşılaşmada art arda 5. dakikada Kadri Aksu ve 8. dakikada Yusuf Solmaz ile goller buldu ve mücadelenin ilk yarısı 2-0 bitti.

MÜTHİŞ HEYECAN YAŞANDI...

Maçın ikinci yarısında toparlanan Çınar Anadolu Lisesi, 17. dakikada Berkay Erel, 20. dakikada Yasin Semiz ve 23. dakikada Mert Şentürk'ün golleriyle 3-2'lik üstünlük yakaladı. Mücadelenin son dakikasında ise beraberlik golünü arayan Atatürk Anadolu Lisesi, ceza sahası içerisinde Mert Şentürk'ün kendi kalesine attığı golle 3-3'lük eşitliği yakaladı ve maçı penaltılara taşıdı. Seri penaltı atışlarında ise rakibine 9-8'lik üstünlük sağlayan Çınar Anadolu Lisesi maçı kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.