Hava Durumu

Zafer inananlarındır

Normal süresi 1-1 sona eren Bölgesel Amatör Lig’e yükselme baraj maçında Zaferspor, uzatma anlarında Özer’in golleriyle Kestel Belediyespor’u 3-1 yendi ve mutlu sona ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer inananlarındır
KARŞILIKLI GOLLER

Bursa’da büyük heyecanla beklenen baraj maçında Zaferspor, Kestel Belediyespor 3-1 yenerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi. BAL’da yer alan Kestel ise Süper Amatör Lig’e düştü. Merinos Stadı’nda büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın 11’inci dakikasında Kestel Belediyespor, Cevat’ın golüyle 1-0 öne geçti.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Bu golden iki dakika sonra sahneye Zaferspor’dan Emre Atalay çıktı ve skorda eşitliği sağladı: 1-1. İlkyarıda başka gol sesi çıkmadı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

ÖZER SAHNEYE ÇIKTI

İkinci yarıda her iki takım da temkinli bir oyun ortaya koydu. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 90 dakikası 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Uzatmaya giden karşılaşmada taraftar desteğini de arkasına alan Zaferspor, Özer’in 112’nci dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. Maçın 119’uncu dakikasında penaltı atışı kazanan Kırmızı Beyazlılar, yine Özer’in fileleri havalandırmasıyla skoru tayin etti ve mutlu sona ulaştı: 3-1. 

\\\\\\\"\\\\\\\"

MERİNOS DOLDU TAŞTI

Zaferspor’la Kestel Belediyespor arasında oynanan maça yoğun ilgi vardı. Yaklaşık bin kadar taraftar karşılaşmayı takip etti.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Zaferspor taraftarının çoğunlukta olduğu maçı Bursalı müzisyen Fettah Can da takip etti. Fettah Can Zaferspor'un galibiyet kutlamasına da katıldı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

İkinci maç bugün

BAL 11’inci Grubu Bursa takımları arasında 2’nci sırada tamamlayan Elmasbahçeler ile Süper Amatör Lig Play-off Turu’nu 2’nci basamakta kapatan Gürsu Belediyespor baraj etabının bir diğer maçında karşı karşıya gelecek.

Müsabaka saat 13.30’da Merinos Stadı’nda başlayacak. Kazanan takım 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı elde edecek. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.